Gömlekçinin ünü, Ankara'yı aştı!

Özen Gömlek’in işletmecilerinden Mustafa Batak, müşterileri arasında vekil, bakan, bürokrat ve sanatçıların bulunduğunu söyledi.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

30 yıldır kişiye özel erkek gömleği dikimiyle başkentin tanınmış terzileri arasında yer alan Özen Gömlek’in işletmecilerinden Mustafa Batak, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, müşterileri arasında vekil, bakan, bürokrat ve sanatçıların bulunduğunu söyledi.

Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli, Bülent Arınç, Beşir Atalay, Ali Babacan gibi birçok önemli siyasetçinin müşterileri olduğunu dile getiren Batak, hem uygun fiyatlı hem de kaliteli tekstil ürünlerini müşterileriyle buluşturduklarını aktardı.

SİYASETÇİLERİN GÖMLEKÇİSİ

Ankara'nın tanınmış terzisi Ahmet Batak'ın oğlu Mustafa Batak, kişiye özel tasarım gömlek diktiklerini belirterek, “Meclisteki birçok vekil ve siyasetçiye özel gömlek dikiyoruz. Ankara’da ağırlıklı olarak memur kesimi ağırlıkta olduğu için müşterilerimizin yüzde 50’si de memur. Bunun yanı sıra iş insanı, esnaf yani 7’den 70’e herkese hitap ediyoruz.” dedi.

Babasının mesleğini devraldığını söyleyen Batak, hem uygun fiyatlı hem de hem de temiz ve doğru işçilikle üretim yaptıklarını ifade etti.

GÖMLEK, TAKIM ELBİSE…

Atölyede 25 çalışanın olduğunu belirten Batak, gömlek dışında; takım elbise, pantolon, atkı ve kemer gibi ürünleri de müşteriyle buluşturduklarını aktardı.

30 yaşındaki genç terzi Batak, “Konfeksiyon işine de girdik. İşleri büyüttük. Adana’dan ip getirtiyoruz. Denizli’den kumaş getirtiyoruz. Kaliteli ürünleri müşterilerimizle buluşturuyoruz.” diye belirtti.

Balgat’ta 3 mağazaları olduğunu belirten Batak, diktikleri gömlekleri her bütçeye ve her kesime hitap ettiğini belirterek, şöyle konuştu:

“Müşteri aldığı ürünleri 3-5 yıl kullanabilir. Deri kemeri 200 liraya satıyoruz. Kişiye özel gömleklerimiz ise 800-1400 TL arasında değişiyor. En iyi takım elbiseler ise 7 bin 500 lira. Ürettiğimiz takım elbiselerin muadili piyasada 20 bin lira.”

"ZAM YAPMAMAK İÇİN DİRENİYORUZ"

Batak, ekonomik krizin esnafı ve üreticiyi etkilediğine işaret ederek, “Biz de krizden etkilendik. Satış oranımızda azaldı. Ancak kalitemizden ödün vermiyoruz. 6 aydır zam yapmadık. Direniyoruz, bunun için mücadele veriyoruz.”

Batak, Pursaklar’da outlet (indirimli ve kampanyalı ürünler) mağazalarının da bulunduğunu ifade ederek, sözlerini tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri