Gümrükte kalan eşyalar Ankara'da uygun fiyata satışa sunuluyor

Ankara'da bulunan gümrük satış mağazası, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunarak müşterilerin ilgisini çekiyor.

ÖZEL HABER: SÜMER TAŞKIRAN

Ankara'da bulunan gümrük satış mağazasını ziyaret eden Enes Yasin Bay, mağazanın hem kaliteli hem de bütçe dostu ürünlere sahip olduğunu söyledi. Bay, Başkentlileri mağazaya davet ederek, herkesin arayışına uygun bir ürün bulacağını belirtti.

Ticaret Bakanlığı'nın Ankara'daki perakende satış mağazası, gümrükte kalan eşyaları uygun fiyata satın almak isteyenler için yeni bir seçenek sunuyor. Ankara perakende satış mağazası 2010 yılından bu yana Ulus’ta Anafartalar Çarşısı’nda faaliyet gösteriyordu. Tüketicilerin mağazaya erişiminin kolaylaştırılması ve daha modern bir ortamda hizmet verebilmesi için son bir yıldır Melike Hatun Camii’nin altında bulunan bu modern kompleks içerisinde faaliyetini sürdürüyor.

MAĞAZA, KALİTELİ VE UYGUN FİYATLI ÜRÜNLER SUNUYOR

Gümrük satış mağazasını ziyaret eden Enes Yasin Bay, mağazanın kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunduğunu söyleyerek anadolugazete.com.tr’ye ürünler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bay, "Burada gümrük malzemeleri var. Piyasada çok görmediğim kaliteli ürünlere erişebilmek beni mutlu ediyor. Buraya ikinci gelişim. Tabi daha fazla çeşit olmasını beklerdim, farklı çeşitli göremiyorum ama bu rağmen gerçekten güzel ve kaliteli ürünler mevcut. Burada teknolojik ürünler beni daha çok ilgilendiriyor. Çünkü fotoğraf editörüyüm. Bu nedenle ilgi alanıma göre farklı cihazlar bakıyorum ve bulunca ürünleri beğenerek alıyorum." dedi.

Bay, mağazanın bütçeye uygun ürünler sunduğunu da belirterek, "Bütçemize uygunluk konusuna değinirsek, giyim noktasında net bir şey söyleyemem çünkü benim tercih ettiğim ürünler yok ama teknoloji noktasında uygun ürünler görüyorum ve hem bütçeme hem de ihtiyaca göre ürünler bulabiliyorum. Bu anlamda güzel bir hizmet olmuş. Teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Bay, Başkentlileri gümrük satış mağazasını ziyaret etmeye davet ederek, "Başkentlilerden burayı bilmeyenler varsa gelip görmelerini öneririm. Herkesin arayışı, bulmak istediği şey farklı oluyor. Dolayısıyla burada taleplere göre çok farklı ürünlerde bulabilirler. Tavsiye ederim." şeklinde konuştu.

GÜMRÜK MAĞAZASINDA NELER VAR?

Mağazada elektronik ürünler, telefon, mutfak eşyaları, giyim eşyaları, mobilya ve aksesuar gibi çeşitli ürünler satışa sunuluyor. Fiyatlar, eşyanın piyasa fiyatı, benzeri ürünlerin fiyatları, eşyanın imal edildiği yıl, eşyanın kullanılmış olup olmadığı, orijinal ambalajlarında olup olmadığı ve hasar durumu gibi unsurlar göz önünde bulundurularak belirleniyor.

Mağazalar halka açık olup isteyen herkes alışveriş yapabilir. Satış miktarlarında herhangi bir sınırlama bulunmamakla birlikte, satış hızı yüksek olan eşyanın daha geniş müşteri kitlesine satışı sağlanacak şekilde tedbirler alınıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri