Güngörmüşler Konağında 'Aile Olmanın Önemi' konuşuldu

Sincan Belediyesi Güngörmüşler Konağında 'Aile Olmanın Önemi' konuşuldu. Sohbet programı yaşlılar tarafından çok beğenildi.

Sincan’da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konaklardan biri olan Güngörmüşler Konağı, yaşlı bireylerin keyifli vakit geçirmesine olanak sağlıyor. İleri yaştaki vatandaşlar, bu konaklarda düzenlenen çeşitli etkinliklerle hem sosyalleşiyor hem de eski günlerini anıyor. Son olarak Evliya Çelebi Güngörmüşler Konağı’nda gerçekleştirilen “Aile Olmanın Önemi” konulu sohbet programı, Sincanlı güngörmüşlerden büyük beğeni topladı.

Sincan Belediyesi tarafından sağlanan bu hizmetten memnuniyet duyan güngörmüşler, emeklilik sonrası zamanlarını konaklarda geçiriyor. Dost sohbetleri ile sosyalleşme fırsatı bulan vatandaşlar, aynı zamanda tecrübelerini paylaşarak geçmişi yad ediyor.

Evliya Çelebi Güngörmüşler Konağı’nda düzenlenen “Aile Olmanın Önemi” başlıklı programda, hadisler üzerinde durularak Peygamber Efendimizin örnek yaşamı ele alındı. Sohbetin sonunda katılımcılar, anlatılan kıssalar üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Sabah 08.00’den akşam 17.00’ye kadar hizmet veren Güngörmüşler Konakları’nda, sohbet salonlarının yanı sıra kütüphane ve mescit gibi alanlar da bulunuyor. Konaklarda ayrıca, güngörmüşlere çeşitli ikramlar da sunuluyor.

Sincanlı güngörmüşler, konaklarda sunulan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’a teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri