Hacı Kadın Mesire Alanı şehrin içinde Ankaralılara nefes aldırıyor

Ankara’nın Keçiören ilçesinde yer alan Hacı Kadın Kent Ormanı, Başkentlilerin yeni gözde dinlenme alanı haline geldi.

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Keçiören'de düzenlenen Hacı Kadın Kent Ormanı, vatandaşlara doğayla iç içe vakit geçirme imkânı sunuyor.

DOĞA İLE BAŞ BAŞA

Hacı Kadın Kent Ormanı, yemyeşil ağaçları, yürüyüş parkurları ve dinlenme alanları ile şehir hayatının stresinden uzaklaşmak isteyenlere huzurlu bir ortam sağlıyor. Ailelerin ve çocukların keyifle vakit geçirebileceği bu alan, doğa tutkunlarının da uğrak noktası haline geldi.

Ankaralıların yaz mevsiminde olduğu gibi kışın da piknik yapma şansı bulduğu mesire alanında kapalı kamelyalar sayesinde soba yakıp piknik yapmak mümkün.

YÜRÜYÜŞ VE PİKNİK ALANLARI

Ormanda yer alan yürüyüş yolları ve piknik alanları, özellikle hafta sonları büyük ilgi görüyor. Ziyaretçiler, bu alanda yürüyüş yaparken doğanın keyfini çıkarabiliyor, aileleriyle birlikte piknik yapabiliyor. Ayrıca çocuk oyun alanları ve spor sahaları da çeşitli aktiviteler için ziyaretçilere hizmet veriyor.

AT BİNİCİLİĞİ VE ATV TURLARI

Bin 500 dönüm alan üzerine kurulan Hacıkadın Kent Ormanı-Park Ankara, barbekülü 81 bungalovu, ATV alanı ve at çiftliği ile Başkentlileri ağırlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri