Hanım Evi’nin ödüllü kursiyeri Başkan Çetin’i ziyaret etti

Pursaklar Belediyesi'ne bağlı Hüma Sultan Hanım Evi'nde aldığı eğitimde başarı kazanan Kumru Alptekin, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i ziyaret etti.

Pursaklar Belediyesi'ne bağlı Hüma Sultan Hanım Evi'nde cilt bakımı, makyaj ve kuaförlük eğitimi alan ve bu süreçte ödül kazanarak başarılarını taçlandıran Kumru Alptekin, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i ziyaret etti. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği ve eğitimden spora, kültürden sanata pek çok alanda kurslar sunan Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri, her geçen gün yeni başarı hikayelerine imza atmaya devam ediyor.

Bir yıl boyunca cilt bakımı, makyaj ve kuaförlük eğitimi alan Kumru Alptekin, bu süreçte kazandığı Payaslı Medya Gold ödülü ile başarısını pekiştirdi. Alptekin, elde ettiği başarıyı ve mutluluğunu Başkan Ertuğrul Çetin ile paylaşarak teşekkürlerini iletti.

Kursiyerlerin aldıkları eğitimlerin ardından meslek hayatlarında kazandıkları başarıların kendilerini mutlu ettiğini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Hüma Sultan Hanım Evinde cilt bakımı, makyaj ve kuaförlük eğitimi alan kursiyerimiz Kumru Alptekin, aldı eğitimi birde ödülle taçlandırdı. Belediye olarak kadınların hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Aldıkları eğitimlerin ardından yeni başarı hikâyesi yazan kursiyerimiz Kumru Alptekin’i tebrik ediyor, bundan sonraki meslek hayatında da daha nice başarılar elde etmesini temenni ediyorum’’ dedi.

Hüma Sultan Hanım Evi’nde bu imkânı kendilerine sunduğundan ötürü bu başarının baş mimarı olduğunu belirttiği Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’e çok teşekkür ettiğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri