Hanımlar El Emeği Pazarı Sincanlılarla buluştu!

Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen “Hanımlar El Emeği Pazarı”, ev hanımları için önemli bir ekonomik destek kaynağı oldu. Kendi yaptıkları el emeği göz nuru ürünleri bu pazarda satan hanımlar, hem aile ekonomisine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyor hem de ürünlerini doğrudan tüketicilere sunma fırsatı buluyor.

Sincan'da haftanın 5 günü, köylü pazarlarıyla birlikte kurulan El Emeği Pazarlarında geniş bir ürün yelpazesi sunuluyor. Hanımlar, çocuk kazakları, patikler, lifler, amigurumi bebekler, çantalar, renkli takılar ve eşarplarıyla pazarları renklendiriyor. Bu pazarlar, üretici ile tüketiciyi aracısız bir şekilde bir araya getirerek el emeğini kazanca dönüştürüyor.

SİNCAN BELEDİYESİ DESTEKLİYOR

Sincan Belediyesi, kadınların aile ekonomisine katkıda bulunmalarını desteklemek amacıyla çadır ve tezgah kurulumlarını üstleniyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Sincan Belediyesi olarak kadınları sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda desteklemek için çeşitli projelerimiz ve faaliyetlerimiz var. Hanımlarımız bu stantlarda hem ürünlerini sergiliyor hem de aile bütçelerine katkıda bulunuyor. Emek veren tüm hanım kardeşlerime bol kazançlar diliyorum.” dedi.

HANIMLAR EL EMEĞİ PAZARI’NIN KURULUŞ NOKTALARI:

  • Salı: Mevlana Mahallesi, Cuma Semt Pazarı, İmam Hatip Lisesi karşısı
  • Çarşamba: Yunus Emre Mahallesi, Gimsa Market karşısı
  • Perşembe: Selçuklu Mahallesi, İbni Sina Caddesi ile Şehit Ali Çalışır Sokak Kesişimi
  • Cuma: Osmanlı Mahallesi, Hürriyet Caddesi (Kapalı Semt Pazarı)
  • Pazar: Yenikent Mustafa Kemal Mahallesi, Kapalı Semt Pazarı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri