Havaların soğumasıyla artık parklar boş kaldı

Sonbaharın etkisini hissettirmesiyle birlikte Ankara'da havalar hızla soğumaya başladı. Özellikle akşam saatlerinde hava sıcaklıklarındaki ani düşüş, vatandaşların açık hava alanlarında vakit geçirme isteğini iyice azaltmış durumda.

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Bu akşam, Ankara'nın en büyük ve en çok tercih edilen yeşil alanlarından biri olan Mamak 100. Yıl Millet Bahçesi de bu durumdan etkilendi.

Normalde yürüyüş yapanlar, aileler ve sporcularla dolup taşan park, bu akşam saatlerinde neredeyse bomboş kaldı. Parkın geniş yürüyüş yolları, oyun alanları ve spor sahaları tamamen sessizliğe bürünürken, soğuk havanın etkisiyle banklarda oturan kimse görülmedi. Gökyüzündeki bulutlar ve esen rüzgar da soğuk havanın iyice hissedilmesine neden oldu.

Meteoroloji yetkilileri, önümüzdeki günlerde de hava sıcaklıklarının düşmeye devam edeceğini belirterek, özellikle akşam saatlerinde dışarıda zaman geçiren vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı. Mamak 100. Yıl Millet Bahçesi'ni düzenli olarak ziyaret eden bazı kişiler ise soğuk havalara rağmen hafta sonu parka gelmeye devam edeceklerini ifade etti. Ancak, çoğu kişi soğukların etkisiyle açık hava etkinliklerinden kaçınmayı tercih ediyor.

Bu süreçte parklardaki sessizlik, kış aylarına yaklaştığımızın bir işareti olarak görülüyor. Parkın bu durgun hali, sıcak yaz günlerini özleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri