Haymana fotoğrafları Ankaralılar için görücüye çıktı

Sakarya Meydan Muhaberesi ve Haymana 102. yıl etkinlikleri kapsamında “Haymana” temalı fotoğraf sergisi açıldı. Sergide, Haymana’nın tarihi, kültürel değerleri, doğal güzellikleri, mimari örnekleri ile günlük yaşama ilişkin fotoğraflar yer alıyor.

Ankara’nın merkezinde Haymana rüzgarı esiyor. Sakarya Meydan Muharebesi ve Haymana 102. yıl etkinlikleri kapsamında “Haymana” temalı fotoğraf sergisinin açılışı yapıldı. Kızılay Metro Sanat Galerisindeki serginin açılışına, Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyeleri, STK Başkanları, Engelsiz Fotoğraf Sanatçıları Derneği (ENFOD) üyeleri ve Haymanalılar katıldı.

HER YÖNÜYLE HAYMANA ODAKLI BİR SERGİ

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut, bu yıl üçüncü kez düzenlenen serginin bu yıl daha fazla Haymana odaklı olduğunu belirterek, “Sergimiz geçtiğimiz yıllarda Sakarya Meydan Muharebesi ve Haymana temalıydı. Bu sene yeni bir içerik ve yeni fotoğraflarla Haymana Fotoğraf Sergisi olarak açtık. İlçemizin tarihi, kültürel değerleri, doğal güzellikleri, mimari örneklerinin yanı sıra geçmişten günümüze insanımızın günlük yaşamından karelerin de yer aldığı sergiye tüm Ankaralı hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi.

GENÇLERE HAYMANA DAVETİ

AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur Aydemir, 22 gün 22 gece süren Sakarya Meydan Muharebesi’nin Haymana Belediyesi’nin etkinlikleriyle gençlere tanıtıldığını ifade ederek, “100 yıl önce nasıl gençler ön plandaysa bugün de ön planda. Ben Haymana’nın vekili olarak tüm gençlerimizi Haymana’ya davet ediyorum. Gelin Haymana’nın güzelliklerini beraber tanıyalım” diye konuştu. Her yönüyle Haymana’yı tanıtan eserlerin yer aldığı sergi 11 Eylül’e kadar gezilebilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri