Haymana'da çifte zafer coşkusu yaşanacak

​​​​​​​Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi Anma ve Kutlama etkinlerine devam eden Haymana Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı için bir dizi program hazırladı.

Haymana Belediyesi, milli duyguları kabartan önemli etkinliklere imza atıyor. Anıtkabir ziyareti ile 23 Ağustos’ta başlayan Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi Anma ve Kutlama Etkinlikleri devam ederken; bir yandan da 30 Ağustos Zafer Bayramı için hazırlıklar sürüyor.

Hafta sonu Cimcime Meydanı’nda düzenlenen Çocuk Şenliği ve Çocuk Tiyatrosu gösterileri ile ilçedeki vatandaşlara keyifli anlar yaşatan Haymana Belediyesi, Kızılay Metro Sanat Galerisi'ndeki fotoğraf sergisi ile ilçeyi Ankaralılara tanıttı.

30 AĞUSTOS’A ÖZEL PROGRAM

Haymana Belediyesinin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği yarın saat 10.00’da Haymana Kaymakamlığı önündeki Atatürk Anıtı’nda resmi törenle başlayacak. Ardından Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan Şehitliği’nde anma programı düzenlenip Mangal Dağ Şehitliği ziyaret edilecek.

SÜVARİ ALAYI EŞLİĞİNDE BAYRAKLI YÜRÜYÜŞ

Yarın akşam saat 19.00’dan itibaren protokol ve halkın katılımıyla Haymana Dörtyol’dan (Ankara Caddesi Girişi) Cimcime Meydanı’na kadar Süvariler, Meşaleli Gösteri Grupları ve bando ekibi eşliğinde Bayraklı Yürüyüş gerçekleştirilecek. Yürüyüş’ün ardından Cimcime Meydanı’nda trio dinletisi, tiyatro gösterisi ve açık hava film gösterimi gerçekleştirilecek.

Etkinliklere ilişkin bilgi veren Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi Anma ve Kutlama etkinlikleri için çok emek harcadıklarını belirterek şunları kaydetti:

“Etkinliklerimiz 30 Ağustos’ta gerçekleştireceğimiz programla devam ediyor. O gün hem 30 Ağustos Zafer Bayramımızı hem de Sakarya Meydan Muharebesi Zaferi’ni hemşehrilerimizin katılımıyla coşkuyla kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri