Hüseyin Can Güner, Güvenpark restorasyonunu yerinde inceledi

Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Güvenpark restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi. Güner, parkın yanında faaliyet gösteren çiçekçi esnafını da ziyaret etti.

Güvenpark'ın tarihi dokusuna sadık kalınarak yürütülen restorasyon çalışmaları hakkında bilgi alan Güner, parkın modernleşme sürecinde korunmasına vurgu yaptı. Cumhuriyet modernleşmesinin kamusal alan olarak tasarlanan ilk parklardan biri olan Güvenpark, Başkentin simge mekanları arasında yer alıyor.

''ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ''

Başkan Güner, ziyaret sırasında çiçekçi esnafıyla da bir araya gelerek onların çalışma koşullarını iyileştirmeye yönelik yapılacak düzenlemeler üzerine görüşmelerde bulundu.

Ziyaretini sosyal medya platformu X hesabından paylaşan Güner, şu ifadeleri kullandı:

"Başkentimizin ve Çankayamızın gözbebeği Güvenpark’ta, Büyükşehir Belediyemiz tarafından sürdürülen restorasyon çalışmalarını yerinde inceledik. Parkın tarihi dokusunu koruyarak, çiçekçi esnafımızın daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için yapılacak düzenlemeleri detaylıca görüştük. Çankayamızı daha güzel ve yaşanabilir kılmak için çalışmaya devam ediyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri