İlkbahar Mahallesi sakinleri sökülen otobüs duraklarını geri istiyor

Çankaya'nın İlkbahar Mahallesi sakinleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sökülen otobüs duraklarının tekrar yerine konulmasını istiyor.

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

İlkbahar Mahallesi Muhtarı Ali Tatlı, Büyükşehir Belediyesi’ne mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunları ileterek taleplerini dile getirdi.

Muhtar Ali Tatlı, kapalı durakların sökülmesi ve yerine yenilerinin yapılmaması nedeniyle vatandaşların yağmurlu havalarda zor durumda kaldığını belirtti. Tatlı havalar iyice soğumadan ve yağışlar başlamadan belediyenin durakları tekrar yerine konması gerektiğini söyledi.

GEÇİŞİ KAPATTILAR, ESNAF ZARARDA

Muhtar Ali Tatlı, Turan Güneş Bulvarı’nda Tapu Kadastro karşısında bulunan dönüş noktasının kaldırılmasının, mahalledeki esnafı olumsuz etkilediğini ifade ederek, "Büyük bir müşteri kaybı yaşanıyor, esnaf zor durumda. Vatandaşlarımız TRT Kavşağı’nı kullanmak istemiyor, daha önce var olan dönüş yerini yeniden açın" dedi.

Muhtar Tatlı, kapalı durakların yeniden yapılması gerektiğini vurgularken, Turan Güneş Bulvarı'ndaki ulaşım düzenlemelerinin de gözden geçirilmesini talep etti.

Muhtar, mahalle halkı olarak taleplerin bir an önce karşılanmasını beklediklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri