İYİ Parti Keçiören Adayı Kemal Babuccu sahaya indi

İYİ Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Kemal Babuccu, sahaya inerek yerel seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Keçiören'de güçlü rakibi Cumhur İttifakı Adayı Zafer Çoktan'a karşı seçim yarışına İYİ Parti'den girecek olan Kemal Babuccu, esnaf ziyaretlerini, yoğunlaştırdı.

Sahada karşılaştığı vatandaşlarla sohbet edip talepleri dinleyen Babuccu, "Kadını erkeği, genci ve yaşlısıyla ilçemizi hep birlikte ileriye taşıyacak, en güzel yarınlara birlikte yürüyeceğiz. Duaları, kıymetli görüşleri için hemşehrilerimize teşekkür ederim." sözleriyle sahadaki durumu özetledi.

"SÜREKLİ İSTİŞARE" VURGUSU

Kırıkkale Danaca Köyü Derneğini de ziyaret eden İYİ Parti Keçiören Belediye Başkan Adayı Kemal Babuccu, "Kırıkkale Danaca Köyü Derneğini ziyaret ettik. Sohbet ettik, notumuzu aldık, kendilerine misafirperverlikleri ve hoşsohbetleri için teşekkür ederiz." notunu düştü.

Şenlik Mahallesi Taksi Durağı’nı da ziyaret eden Kemal Babuccu, taksici esnafının ihtiyaç ve taleplerini dinlediklerini belirterek, "Esnaflarımızla sürekli istişare içinde olarak hem ilçemizin hem de vatandaşlarımızın kazanması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri