İzmir Caddesi'ndeki süs havuzu sıcaktan yosun bağladı: Vatandaşlar rahatsız

Ankara'nın en işlek yerlerinden biri olan İzmir Caddesi'nde bulunan süs havuzu, yaz aylarının kavurucu sıcakları nedeniyle yosun tuttu. Havuzda oluşan yosunlardan etrafa yayılan kötü koku ise bölgede bulunan vatandaşları rahatsız ediyor.

ÖZEL HABER: GÜNSU ÖZMEN

İzmir Caddesi'ndeki havuzun çevresinde yürüyen, dinlenen ve zaman geçiren birçok vatandaş, kötü kokudan dolayı rahatsız olduklarını belirtti. Özellikle sıcak yaz günlerinde, havuzdan yayılan kötü koku, çevredeki işletmeleri de olumsuz etkiliyor. İş sebebiyle caddeyi kullanan bir vatandaş, "Yosun kokusu buradan geçerken veya oturup dinlenirken oldukça rahatsız edici oluyor. Bu havuzun bakımının daha düzenli yapılması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Bir başka vatandaş ise, "Bu havuz, caddenin güzelliğine katkı sağlıyor ancak bakım eksikliği nedeniyle hoş olmayan bir duruma dönüşüyor. Belediyenin bu konuda daha duyarlı olmasını ve kalıcı çözümler getirmesini istiyoruz." ifadeleriyle yetkililere çağrıda bulundu. Belediye yetkililerinin, vatandaşların taleplerini dikkate alarak daha etkin ve uzun vadeli çözümler üretmesi bekleniyor.

ÇÖZÜM BEKLENİYOR

Vatandaşlar, havuzun temizlenmesini ve kötü kokunun giderilmesini beklerken, belediyenin bu tür sorunların tekrar yaşanmaması için daha kalıcı çözümler üretmesini talep ediyor. Havuz içerisinde ve havuz çevresinde daha sık temizlik yapılması, yosunlaşmayı önleyici adımlar atılması gibi önlemler, vatandaşların beklentileri arasında yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri