İzzet Demircioğlu kazandı mı? 2024 Ayaş yerel seçim sonuçları

CHP Ayaş Belediye Başkan Adayı İzzet Demircioğlu seçimi kazandı. 2024 Ayaş yerel seçiminde oyların yüzde 43,29'unu alan İzzet Demircioğlu, Ayaş Belediyesinin yeni başkanı seçildi.

AYAŞ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

2019 yerel seçimlerinde Ayaş için 12 bin 586 oy kullanıldı. Adalet ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan Adayı Burhan Demirbaş yüzde 52 oy alarak belediye seçimlerini kazandı. Önceki dönem AK Parti tarafından yönetilen Ayaş Belediyesi, 31 Mart'ta CHP'ye geçti.

İzzet Demircioğlu Kimdir?
İzzet Demircioğlu, CHP'nin Ayaş ilçesindeki yerel seçimler için belirlediği belediye başkan adayıdır. Siyasi kariyerine CHP Ayaş ilçe başkanlığında başlayan Demircioğlu'nun aynı zamanda özel sektörde de çalıştığı biliniyor. CHP Ayaş İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Demircioğlu Ayaş Belediye Başkanı adayı olarak seçilmiş ve atanmıştır. Önceki yerel seçimlerde CHP'nin adayı olan Ali Başkaraağaç yüzde 46,10 oy alarak ikinci sırada kalmıştı. İzzet Demircioğlu, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde CHP Ankara Ayaş Belediye Başkan Adayı olarak görev yapakta.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri