İzzet Demircioğlu ne vaat etmişti? İlk 100 günde ne yaptı?

31 Mart yerel seçimlerinde CHP adayı olarak belediye başkanı seçilen İzzet Demircioğlu, seçim sürecinde Ayaş'ta yaşanan sorunların çözüleceğini dile getirmişti. Belediye başkanlığı görevine başlamasının üzerinden yaklaşık 100 gün geçen Demircioğlu'nun bu süre zarfında hangi faaliyetleri gerçekleştirdiği merak konusu oldu.

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

İzzet Demircioğlu'nun seçim mesaisi üzerinden tam olarak 100 gün geçti. Demircioğlu'nun bu süre zarfında hangi projeleri yaptığı ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

İZZET DEMİRCİOĞLU NE VAAT ETMİŞTİ?

Ayaş Belediye Başkanı İzzet Demircioğlu, seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnafla sık sık bir araya gelmişti. Demircioğlu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm sözü vermişti.

Demircioğlu, Ayaş'ta tarımı daha da geliştireceğini belirterek, çiftçilere destek olacağının sözünü vermişti. "Topraklarımız çok verimli. Üretmemiz lazım, üreticiye de destek olmamız lazım." diyen Demircioğlu, tarımın Ayaş ekonomisi için önemine dikkat çekmişti.

İlçede yaşanan göç sorununa da değinen Demircioğlu, bu konuda çalışmalar yapacağını ifade etmişti. Göç sorunlarını çözmek için çeşitli projeler geliştireceklerini belirten Demircioğlu, "Ayaş'ın sorunlarını biliyoruz ve bu sorunları çözmek için buradayız." demişti.

İLK 100 GÜNDE NE YAPTI?

İzzet Demircioğlu, başkan seçildikten sonra ilk olarak 'hayırlı olsun' ziyaretlerini kabul etmeye başladı. Sosyal medya hesabı bulunmayan Demircioğlu'nun faaliyetleri Ayaş Belediyesinin sosyal medya hesabı ve resmi internet sitesi üzerinden duyuruluyor. Ancak, belediyenin sosyal medya hesabı da aktif olarak kullanılmıyor.

Demircioğlu seçim sürecinde olduğu gibi yine vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Belediyenin resmi internet sitesinde de devam eden projeler arasında şunlar yer alıyor:

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri