Kadınlar üretiyor: Osmaniye mutfağı Ankara'da parlıyor!

Başkent Millet Bahçesi’nde dört gün sürecek olan Osmaniye Tanıtım Günleri, Ankaralıların yoğun katılımlarıyla devam ediyor. Osmaniye mutfağının eşsiz lezzetlerinin sergilendiği bu etkinlikte, ziyaretçiler bölgenin zengin gastronomi kültürünü keşfetme fırsatı buluyor.

ÖZEL HABER: BÜŞRA SAĞLAM

Ankara’da Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen Osmaniye Tanıtım Günleri, ziyaretçilerine çeşitli olanaklar sunuyor. Etkinlik, Osmaniye mutfağını ve bölgenin geleneksel el sanatlarını keşfetme imkânı sağlarken, aynı zamanda üreticilerin tanıtımına da katkı sağlıyor.

KALİTE VE DAYANIŞMA BİR ARADA

Festivalde yer alan Zehra Miroğlu, asıl amaçlarının girişimci kadınların hayatına dokunmak olduğunu belirterek, “Hedefimiz birçok kadının hayatına dokunmak. Ne kadar üretim ne kadar satım yapabilirsek o kadar iş imkânı sağlamış oluruz kadınlarımıza. Biz Antakyalı kadınlarla birlikte çalışıyoruz. Özellikle depremden sonra ayakta kalabilmek için canla başla çalışıyorlar. Kalite ne kadar güzel olursa ve işini ne kadar iyi yaparsa o kadar iyi sonuç olur.” dedi.

HEM KALİTELİ HEM EKONOMİK

Hem ekonomik hem de birinci sınıf ürünlerinin olduğunu bildiren Miroğlu, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ürünlerimizi kendi elimizle üretiyor ve kendimiz satıyoruz. Ürünlerimizin içinde yüzde 100 dana eti, tereyağı ve zeytinyağı var. En güzel malzemeyi kullanarak müşterilerimize sunuyoruz. Onlar da bu durumdan çok memnun. Ürünlerimiz hem ekonomik hem de birinci sınıftır. Lahmacunun adeti 60 TL, biberli ekmek 50 TL, içli köfte 50 TL fiyatlarımız bu şekilde ve güzel. Kabak tatlısı yarım kilosu vakumlanmış 130 TL. Herkesi buraya bekliyoruz.”

Osmaniye Tanıtım Günleri 22 Eylül tarihinde sona erecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri