Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz esnafla bir arada!

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Köprübaşı Kahramankazan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin düzenlediği iftar programında esnafla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, Köprübaşı Kahramankazan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Yılmaz ve birçok esnaf ve iş insanının katılımıyla gerçekleşen iftar programına katıldı.

''KAHRAMANKAZAN HIZLA BÜYÜYOR''

Oğuz, yaptığı konuşmada vergiye kayıtlı işletme sayılarını paylaşarak Kahramankazan’ın hızla büyüdüğünü vurguladı. 2019'da vergiye kayıtlı işletme sayısının 3 bin 150 iken, bugün Kahramankazan’da bu sayının 7 bin 550'ye yükseldiğini belirtti. Esnafın Kahramankazan’a yatırım yapması ve işletme açması konusundaki teşviklerin önemine dikkat çekti ve bu teşvikler arasında Kredi ve Kefalet Kooperatifinin önemli bir rol oynadığını ifade etti.

''BUGÜNE KADAR 300 MİLYON TL'LİK ESNAF KREDİSİ SAĞLANDI''

Kahramankazan’ı Türkiye Yüzyılı’na taşıma vizyonundan bahseden Oğuz, buna yönelik projeleri olduğunu ve bu hedefe ulaşmak için çalışacaklarını söyledi. Bu vizyon doğrultusunda 2. Kefalet Kooperatifinin kurulmasına izin verildiğini belirten Oğuz, bugüne kadar 300 milyon TL'lik esnaf kredisinin sağlandığını ve bunun esnafa can suyu olduğunu vurguladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri