Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz 'Şehit Aileleri ve Gaziler Buluşması'na katıldı

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, Kahramankazan 15 Temmuz Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 'Şehit Aileleri ve Gaziler Buluşması' programına katıldı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, 'Şehit Aileleri ve Gaziler Buluşması' programına katılım sağladı. Programa, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok’un eşi Süreyya Altınok ve kızı Aybüke Altınok da katıldı. Oğuz, şehitlerin fedakarlıklarını vurgulayarak, ülkenin geleceği için canlarını feda eden şehitleri rahmetle anarak, gazilere minnet duyduğunu belirtti.

Oğuz, Gazilerin önemine vurgu yaparak, büyük dedesinin Kurtuluş Savaşı Gazisi olduğunu ve İstiklal Madalyası'nı gururla taşıdıklarını belirtti. Gazilerin, millet için önemli birer simge olduklarını ve onların fedakarlıklarının bilincinde olduklarını dile getiren Oğuz, Kahramankazan'ın, manevi duyguların en yoğun hissedildiği bir yer olduğunu ve milli bekaya yönelik tehditlerle ilk başa çıkacakları yer olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri