Kahramankazan Belediyesi, gıda kolileriyle gönüllere dokundu

Kahramankazan Belediyesi, ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere yönelik Sosyal Destek Merkezi aracılığıyla çok sayıda gıda kolisini ulaştırarak gönüllere dokundu.

Kahramankazan Belediyesi, sosyal yardımlarına ramazan ayında da devam ediyor. Program kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere iftarlık dağıtımı gerçekleştiren ekipleri yüzlerde tebessüm oluşturdu.

Ramazan ayı için hazırlanan gıda kolileri ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılıyor. İçerisinde temek gıda malzemelerinin olduğu ramazan kolileri, tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere hassasiyetle dağıtılıyor.

Hasta, bakıma muhtaç, yaşlı ve yemek yapmakta zorlanan ailelere ise Kahramankazan Belediyesi aşçıları tarafından hazırlanan sıcak yemekler ulaştırılıyor.

"KOMŞUMUZUN AÇ KALMASINA MÜSAADE ETMEYİZ"

İhtiyaç sahibi haneleri unutmadıklarını belirten Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, “Mübarek ramazan ayında paylaşmanın ne demek olduğunu iyi biliyoruz. Ekiplerimiz hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahibi ailelere iftarlık sıcak yemek ve gıda kolisi dağıtımlarını sürdürüyor." dedi.

Hz. Muhammed'in 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir" hadisini hatırlatan Oğuz, "Biz de Kahramankazan Belediyesi olarak buna müsaade etmeyiz. Bizim ailemiz büyük, bu ailenin her ferdi bizim için kıymetli. Ramazan ayı bereketli, huzurlu ve bol dualı geçsin inşallah.” ifadelerine yer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri