Kahramankazan Belediyesi ilçe genelinde iyileştirme çalışmalarına devam ediyor

Kahramankazan Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü çeşitli bakım ve onarım çalışmalarıyla parkların ve yeşil alanların kalitesini artırmaya devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bitik Mahallesi’nde yol genişletme çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise Yıldırım Beyazıt Parkı’nda çim biçme işlemlerine devam ediyor.

Atatürk Mahallesi’ndeki Gonca Parkı, Satıkadın Mahallesi’ndeki Köprübaşı Parkı ve İsmet İnönü Parkı’nda oyun gruplarının koruma ekipmanları yenilenerek çocuklar için daha güvenli bir oyun ortamı sağlandı. Tüm bu parklarda özenle sürdürülen bakım çalışmaları, çocukların keyifli ve güvenli bir şekilde vakit geçirmelerine olanak tanıyor.

Fatih Devravut Parkı’nda ağaç budama ve mazı dikimi çalışmaları yapılırken, Satıkadın Mahallesi Kültür Evi ve Merkez Ulu Cami çevresindeki yeşil alanlarda da düzenlemeler gerçekleştiriliyor. Ayrıca Atatürk Mahallesi, İnönü Caddesi’nde kaldırım güvenliğini artırmak amacıyla yola sarkan ağaçlar temizleniyor.

Kapalı Halısaha Kompleksi ve Millet Bahçesi’nde de çim biçme ve yabani ot temizleme işlemleri hızla devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra kırılan ağaçları toplayarak çevre düzenlemesine katkı sağlıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Satıkadın Mahallesi’nde çocuk oyun alanına kale montajı yaparken, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün girişine iki adet bayrak direği için anklaj betonu döktü. Ayrıca, Fatih Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı’nda yeni bir ezan sistemi kurularak hizmete sunuldu.

Aydın Mahallesi’ndeki Köy Konağı lavabosuna fayans döşeme işlemi gerçekleştiren ekipler, ilçedeki bakım ve onarım faaliyetlerine aralıksız devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi, ilçedeki her noktada yeşil alanları koruyarak ve bakımını üstlenerek, hem estetik hem de işlevsel olarak daha yaşanabilir bir çevre oluşturma hedefi doğrultusunda kararlı adımlarla ilerliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri