Kahramankazan Belediyespor başarıya doymuyor

Kahramankazan Belediyespor Altyapı Yıldız Kızlar Kategorisi'nde mücadele eden Voleybol Takımı ve Kahramankazan Belediyespor Futbol A Takımı çıktıkları maçta kazandıkları başarılar ile Kahramankazan'ı gururlandırdı.

Kahramankazan Belediyespor Yıldız Voleybol Takımı, 2024-2025 sezonuna galibiyetle hızlı bir başlangıç yaptı. Altyapı Yıldız Kızlar Kategorisi’nde sahne alan Kahramankazan’ın Sultanları, ilk maçında Başkent Eryaman Gücü’nü 3-0’lık skorla mağlup etti. Sezonun açılış maçında etkileyici bir performans sergileyen yıldız voleybolcular, setlerdeki üstün oyunlarıyla rakiplerine şans tanımadı. Antrenörler, sporcuların mücadeleci ruhundan oldukça memnun olduklarını belirterek, sezon boyunca aynı tempoyu sürdürme hedefinde olduklarını dile getirdiler.

FUTBOL TAKIMINDAN DA GALİBİYET GELDİ

Futbol sahasında ise Kahramankazan Belediyespor Futbol A Takımı, Beypazarı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 2-0 mağlup ederek, taraftarlarına büyük bir coşku yaşattı. Kahramankazan Sentetik Saha’da oynanan karşılaşmada, ev sahibi ekip maç boyunca üstün bir oyun ortaya koyarak 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı. Tribünlerdeki coşkulu taraftar desteği, takımın performansına büyük katkı sağladı. Maçı izleyenler arasında yer alan Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Kubat da takımı yalnız bırakmayarak, tribündeki yerini aldı ve galibiyet sevincine ortak oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri