Kahramankazan Belediyesi sürdürülebilir çevre için çalışmalarına devam ediyor

Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, çevre bilincini artırmak ve sağlıklı bir yaşam ortamı oluşturmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramankazan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, atık yağların toplanması konusunda titiz bir çalışma yürütüyor. Belediye bu kapsamda önemli bir projeye daha imza attı. Bu uygulama sayesinde, çevre kirliliği önleniyor ve geri dönüştürülen yağlar, doğaya zarar vermeden yeniden değerlendiriliyor. Ayrıca ekipler, halkı atık yağların doğru şekilde toplanması konusunda bilgilendirerek, atık yağ toplama noktalarını da belirliyor.

Temizlik ekipleri, çevre kirliliğini azaltmaya yönelik farklı projeler üzerinde çalışırken, bugün de sulama kanalına düşen bir çöp konteynerini yerinde temizlemek için hızla müdahalede bulundu. Bu tür olumsuzluklara anında çözüm sağlayan ekipler, hem görüntü kirliliğini ortadan kaldırdı hem de olası sağlık risklerinin önüne geçti.

Bunun yanı sıra Satıkadın Mahallesi'nde sokak aralarında kapsamlı bir temizlik yapıldı. Ekipler, sokakları süpürüp atıkları toplayarak mahalleyi daha temiz ve düzenli bir hale getirdi, böylece vatandaşların yaşam alanları daha sağlıklı ve yaşanabilir oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri