Kahramankazan Belediyesinde sosyal medya üzerinden atışan başkanlar bir araya geldi!

Kahramankazan'ın önceki dönem Belediye Başkanı Serhat Oğuz, yeni Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nu makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Çırpanoğlu'nun personel maaşlarını belediyenin borcu sebebiyle kendi imkanıyla ödediğini açıklaması üzerine, dün gerçekleşen bu ziyaret dikkat çekti.

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

31 Mart yerel seçimlerinden sonra Kahramankazan'da Belediye Başkanı olarak seçilen Cumhuriyet Halk Partili Selim Çırpanoğlu, dün önceki dönem Belediye Başkanı Serhat Oğuz'u makamında ağırladı.

Seçimden hemen sonra göreve başlayan Çırpanoğlu, ilk günlerde belediye personelinin maaşını cebinden ödediğine ilişkin bir açıklama yapmıştı. Çırpanoğlu Anka Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada Ramazan Bayramı'ndan önce vatandaşların mağdur olmaması için kendi imkanlarıyla maaşları ödediğini dile getirerek, ''Ben son beş yıldır zaten Kahramankazan’da büyükşehir belediye meclis üyesiydim ve aynı zamanda muhalefetin grup başkanvekiliydim. Beş yıl boyunca burada adaletsiz, ayrıştırmacı, tehditkar bir yönetim vardı. Bizler adaletli, liyakatli, ayrıştırmayan bir belediyecilik öngörüyoruz. Buna ilişkin elimizden gelen tüm çabayı Kahramankazan’ımız için seferber edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklamanın üzerine önceki dönem Belediye Başkanı Serhat Oğuz da sosyal medya üzerinden uzun bir açıklama yaparak, belediyenin borç bilgilerini paylaşmıştı. Aynı zamanda Oğuz'un 4.5 yıl Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapan yeni dönemin Başkan Yardımcısı Şerafettin Demirbağ ile daha başarılı bir bütçe hazırlaması temennisiyle Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'na manidar bir teşekkür mesajı iletmesi de gündem olmuştu.

Dün, Kahramankazan Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan bir paylaşımda ise Serhat Oğuz'un Selim Çırpanoğlu'nu ziyaret ettiği duyuruldu. Daha önce birbirine göndermede bulunan ikilinin görüşmesi dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri