Kahramankazan Belediyesi’nden 1’inci sınıflara kırtasiye çeki hediyesi

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçedeki 1. sınıfa başlayan tüm öğrencilere kırtasiye çeki hediye etti.

Okul sezonunun başlamasıyla birlikte Başkan Çırpanoğlu, minik öğrencilerin uyum haftasında eğitimlerine destek vermek amacıyla İbrahim Bitik İlkokulu’nda düzenlenen temsili törene katıldı. Törende Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nun yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Baykurt ve Okul Müdürü İbrahim Divanoğlu da yer aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım, törende yaptığı konuşmada, Kahramankazan Belediyesi’nin İbrahim Bitik İlkokulu’na sağladığı katkılara değinerek, “Çalışmalar için değerli Belediye Başkanımız’ın şahsında tüm ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Çırpanoğlu, saygı ve teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında, ‘’Hem devletimiz hem belediyemiz olarak bu okulun var olması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret ediyoruz. Tabi fiziki şartların yanı sıra öğretmenlerin kalitesi çok önemlidir. Bu okulda öğretmenlerin kalitesinin bilindiği bir okuldur. O yüzden evlatlarınız gerçekten emin ellerde’’ sözleriyle velileri selamladı.

HEDİYE ÇEKLERİ İLÇEDEKİ TÜM OKULLARDA DAĞITILDI

Tören sonrasında Başkan Çırpanoğlu, Kültür İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte sınıfları gezerek öğrencilerle buluştu. Öğrencilere Türk bayrağı desenli rüzgar gülleri, uçurtmalar ve 1.000 TL değerinde hediye çekleri takdim edildi. Aynı anda, ilçedeki tüm okullarda da hediye çekleri dağıtıldı. Miniklerin yüzlerindeki sevinç gözlerden kaçmazken, Başkan Çırpanoğlu çocuklar ve velilerle sohbet ederek onlara moral verdi.

Başkan Çırpanoğlu, yaptığı konuşmada, ‘’Evlatlarımız için, sizler için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret edeceğiz. Çocuklarınızın emin ellerde olduğunu bilmenizi istiyorum. İnşallah bundan sonra da biz, defaatle eğitime yardım etmeye, eğitim gönüllüsü olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri