Kahramankazan’da ‘15 Temmuz Destanı’ yazısı bakımsız bir halde bulundu

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yer alan üç boyutlu harflerden oluşan ‘15 Temmuz Destanı’ yazısı, bakımsızlık ve kirli bir görüntüyle dikkat çekiyor.

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde yer alan üç boyutlu harflerden oluşan ‘15 Temmuz Destanı’ yazısı, bakımsızlık ve kirli bir görüntüyle dikkat çekiyor.

anadolugazete.com.tr Kahramankazan’da, üç boyutlu harflerden oluşan ‘15 Temmuz Destanı’ yazısını yerinde görüntüledi.

Kahramankazan’da ‘15 Temmuz Destanı’ yazısı bakımsız bir halde bulundu.

Siyah bir platform üzerine kırmızı renkli harflerle oluşturulan yazı kirli, bakımsız ve üç boyutlu harflerin yamuk olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

15 Temmuz darbe girişiminin unutulmaz kahramanları anısına yapılan ve Kahramankazan ilçesinin meydanında yer alan yazı, son zamanlarda bakımsız halde ve yamuk bir şekilde duruyor. Vatandaşlar, yazının kirli ve düzensiz görüntüsü karşısında rahatsız ve gerekli restorasyonun yapılmasını talep ediyor.

Kahramankazan sakinleri, "Bu yazı, milletimizin 15 Temmuz'da verdiği kahramanca mücadeleyi temsil ediyor. Ancak bakımsızlıktan dolayı şu anki görüntüsü bu anlamı yansıtmıyor. Yetkililerin bir an önce gereken önlemleri almasını bekliyoruz." İfadelerini kullandı.

15 Temmuz Destanı yazısının bakımının sağlanması ve anlamının güçlendirilmesi için ilgili makamların daha fazla duyarlılık göstermesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri