Kahramankazan'da 15 Temmuz Şehitleri ve Gaziler Derneği, mevlit programı düzenledi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin üzerinden tam bir yıl geçti. Bu önemli tarihi anma ve Miraç Kandili vesilesiyle, Ankara Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Gaziler Derneği, ilçede bir mevlit programı düzenledi.

Program, depremde hayatını kaybeden vatandaşları anmak ve manevi bir atmosferde bir araya gelmek amacıyla organize edildi.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşların yakınlarının da katıldığı gecede, duygusal anlar yaşandı. Dernek üyeleri ve toplumun diğer fertleri, deprem şehitlerinin hatıralarını yaşatmak ve dualarla anmak için bir araya geldi.

Anma programı, depremin acısını hala yüreklerinde hissedenler için bir teselli ve dayanışma ortamı sağladı. Yakınlarını kaybeden vatandaşlar, birlikte dualar ederek sevdiklerini anma fırsatı buldular. Program, toplumun dayanışma ruhunu ve birbirine destek olma kültürünü ön plana çıkararak, bir arada güçlü olmanın önemini bir kez daha hatırlattı.

Ankara Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Gaziler Derneği'nin düzenlediği mevlit programı, deprem şehitlerinin ve Miraç Kandili'nin anlamına uygun bir şekilde, manevi bir atmosferde gerçekleşti.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından çok sayıda depremzede Başkent Ankara'ya yerleşmiş ve Kahramankazan gibi birçok ilçe depremzedelere ev sahipliği yapmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri