Kahramankazan'da okullar yeni döneme hazırlanıyor

Kahramankazan Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçedeki okullarda geniş çaplı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, okullardaki eksiklikleri gidermek ve öğrenciler için daha iyi bir eğitim ortamı sağlamak amacıyla hummalı bir çalışma yürütüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İbrahim Bitik İlkokulu’nda basket potaları ve bayrak direkleri için gerekli ankraj yerlerini açarak beton dökme işlemlerini tamamladı. Aynı okulda, Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından marangozluk işleri de başarıyla yapıldı. Hamdi Eriş Ortaokulu, İlkokulu ve Milli Egemenlik İlkokulu'nda yabani ot biçme çalışmaları yapıldı.

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kahramankazan Anaokulu'nda da yabani ot temizliğini tamamladı. Mustafa Hakan Güvençer Fen Lisesi’nin koridorları ise Fen İşleri Müdürlüğü tarafından özenle boyandı. Kahramankazan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Sevimli Arılar Anaokulu’nda da yabani ot biçme işlemleri yapıldı. Hamidiye Ünlü İlkokulu'nun bahçesinde ise bordür taşlarının tamir edilmesiyle okulun estetik görünümü artırıldı.

Bu kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları, ilçedeki eğitim kurumlarının yeni eğitim öğretim yılına eksiksiz ve düzenli bir şekilde başlaması için titizlikle sürdürülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri