Kahramankazan'da sağlık ve hijyen çalışmaları sürüyor

Ankara Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla sağlık ve hijyen çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ankara Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle yaşlı ve engelli bireylere yönelik hizmetlerde öncü olarak, evlerde temizlik hizmetleri sunarak bu kesimlere önemli bir destek sağlıyor.

103 YAŞLI VE ENGELLİ VATANDAŞIN DÜZENLİ SAĞLIK KONTROLLERİ SÜRÜYOR

Sağlık durumu hastaneye gitmeye elverişli olmayan vatandaşlar için hasta nakil hizmeti sunan belediye ekipleri, kırsal mahallelerde yaşayan 103 yaşlı ve engelli vatandaşın düzenli sağlık kontrollerini de titizlikle gerçekleştiriyor. Böylece, sağlık hizmetlerine erişimde sıkıntı yaşayan bireylerin ihtiyaçları karşılanmış oluyor.

Bunun yanı sıra, ibadetlerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda gerçekleştirilebilmesi için cami temizliklerine hız veren ekipler, yoğun çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Kahramankazan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, tüm bu hizmetleriyle vatandaşların yanında olmaya ve onların yaşam standartlarını yükseltmeye kararlılıkla devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri