Kahramankazan'da temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti

Kahramankazan Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu başkanlığında gerçekleşti. Çırpanoğlu, toplantının açılışını yaparak katılımcıları selamladı ve gündeme dair önemli konulara değindi.

Kahramankazan Belediyesinde gerçekleşen toplantının başlangıcında Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, tasarruf tedbirleri kapsamında belediyenin vatandaşa hizmet etmesini engelleyecek herhangi bir engele taviz vermeyeceklerini belirtti.

Çırpanoğlu, "Vatandaşlarımız ile aramızdaki samimiyet, birlik ve beraberlik köprülerinin körelmesine asla izin vermeyeceğiz. Hiçbir maddi sorun, vatandaşlarımız ile aramıza giremeyecek." diyerek kararlılıklarını vurguladı.

''15 TEMMUZ'U MATEM HAVASINDA GEÇİRMEK İSTİYORUZ''

Çırpanoğlu, hizmet yolunda karşılarına çıkan engelleri birer birer aşacaklarını belirtti ve ekledi: "19 Mayıs'ımızı dolu dolu kutladık. Önümüzde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü var. Ülkemiz ve Kahramankazan'ımız için ayrı bir öneme sahip bu günü, konser, havai fişek gibi eğlenceli etkinliklerle değil, matem havasında nöbet tutarak gerçekleştirmek istiyoruz."

Çırpanoğlu'nun konuşmasının ardından, haziran ayı meclis tutanağı ve temmuz ayı meclis gündemi oylamaya sunuldu. Önergelerin kabul edilmesinin ardından, bir sonraki meclis toplantısının 5 Ağustos 2024 tarihinde yapılmasına karar verildi ve toplantı sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri