Kahramankazan'da yaşlılar ziyaret edildi!

Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Öztürk, İçören Mahallesi'nde yaşayan yaşlıları ziyaret ederek halkla bir araya geldi.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün organize ettiği ziyaretlerde, Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Öztürk, mahalle sakinlerinin hal ve hatırlarını sordu ve ihtiyaçlarını dinledi.

YAŞLI VE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARLA SOHBET EDİLDİ

Belediye olarak toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın önemini vurgulayan Öztürk, ziyaretlerin amacının hem insanlarla doğrudan iletişim kurmak hem de ihtiyaç sahiplerinin yaşam koşullarını iyileştirmek olduğunu belirtti. Ziyaretler sırasında belediyenin sunduğu çeşitli sosyal yardım hizmetleri ve destek programları hakkında bilgi veren Öztürk, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarla da birebir sohbet etti.

Sosyal Yardım İşleri ekipleri tarafından dağıtılan gıda kolileriyle desteklenen ziyaretler, İçören Mahallesi sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı. Mahalle sakinleri, belediyenin sağladığı yardımların kendilerine büyük destek olduğunu ifade ederek teşekkürlerini dile getirdi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri