Kahramankazanlı Pehlivanlardan madalya yağmuru

Kahramankazan Belediyespor Kulübü’nün güreş takımı, Gerede’de düzenlenen 73. Geleneksel Esentepe Yağlı Güreşleri’nde büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu’nun Gerede'de düzenlediği 73. Geleneksel Esentepe Yağlı Güreşleri müsabakalarına katılan Kahramankazan Belediyespor Kulübü güreş takımı, ata sporumuz olan güreşi en iyi şekilde temsil etmek için mindere çıkarak, 6 farklı kategoride derece alarak toplamda 7 madalya kazanmayı başardı.

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Antrenörü Mustafa Albayrak, 12 kişilik bir ekiple katıldıkları müsabakalarda 7 sporcunun madalya alarak önemli bir başarı elde ettiğini belirtti. Dereceye giren sporcular arasında;

  • Büyük Orta Boy Kategorisi: Hüseyin Koçak (1.),
  • Deste Büyük Boy Kategorisi: Ali Kiraz (3.),
  • Deste Küçük Boy Kategorisi: Halil Hazar ve Mevlüt Kağan Eroğlu (3.),
  • Ayak Boy Kategorisi: Ali Erkan Ersin (3.),
  • Teşvik 1 Boy Kategorisi: Ümit Nusret Terzi (1.),
  • Minik 2 Boy Kategorisi: İbrahim Deniz Terzi (2.)

bulunuyor.

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Başkanı Selim Çırpanoğlu, gençlerin doğru rehberlik ve destekle neler başarabileceğini bir kez daha kanıtladığını vurguladı. Çırpanoğlu, “Atalarımızın mirası olan güreş dalında başarı elde eden takımımızı kutluyor, onlara rehberlik eden antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Sporcularımızın başarılarıyla gurur duyuyor, yolunuz açık olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri