Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, KIRSİAD'ı ceviz festivaline davet etti!

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci ve AK Parti Kaman İlçe Başkanı Yakup Eğri Kırşehirli Sanayici ve İş İnsanları Derneğini (KIRSİAD) ziyaret etti.

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci, KIRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin’e ziyarette bulundu.

Kaman Belediye Başkanı Emre Demirci'ye AK Parti Kaman İlçe Başkanı Yakup Eğri eşlik etti.

Ziyarette; KIRSİAD Başkan Yardımcısı, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Bağımsız Denetçiler Dernek Başkanı Abdullah Çavuş, KIRSİAD Genel Sekreteri, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Ortadoğulular Eğitim Kurumlarının sahiplerinden Turan Yıldırım ve KIRSİAD Saymanı, İnşaat Mühendisi Hakan Kılıç da hazır bulundu.

KIRSİAD merkezinde gerçekleşen ziyarette KIRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaman Belediye Başkanı Demirci, KIRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çetin ve KIRSIAD üyelerini Kaman'da bu yıl 33'üncüsü düzenlenen Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'ne davet etti.

"KAMAN CEVİZİ DÜNYANIN EN İYİ CEVİZİ"

Belediye Başkanı Demirci, Kaman'ın Türkiye'nin ve hatta dünyanın en kaliteli cevizine sahip olduğunu belirterek, "Kaman cevizi dünyanın en iyi cevizi. Bu Anayasa'nın ilk dört maddesi gibi tartışılamaz." dedi.

Kaman cevizinin daha çok tanıtımının yapılması gerektiğini vurgulayan Demirci, "Cevizin anavatanı Kaman'dır. Kaman deyince de aklımıza ceviz gelmektedir. Kaman cevizi mücevherdir. Cevizin bol bulunduğu bu toprakları altyapısıyla daha verimli bir hale getirme gayretindeyiz. İlçemize değer katmak için çalışıyoruz. Ekibimiz çok genç ama tecrübemiz çok" dedi.

Demirci, Kaman'da bu yıl 33'üncüsü düzenlenen Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'ne ilişkin, "Bugüne kadar kutlanan festivallerin içerisinde en yoğun katılım sağlanacak festival olacak. Bu yıl festival üç gün sürecek. En iyi ceviz üreticileri festivalde yerini alacak." diye konuştu.

Başkan Demirci, üç gün sürecek festivalde birçok etkinliğin düzenlendiğini de dile getirdi.

Kaman Belediye Başkanı Demirci, geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Ali Çetin'in ağabeyi Nazmi Çetin için başsağlığı da diledi. Ali Çetin, "Allah razı olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri