Kar yağışı beraberinde kazaları da getirdi

Ankara'da sabah saatlerinde soğuk hava ve beraberinde gelen kar yağışı yüksek kesimlerde etkili olurken şehrin bazı noktalarında da trafik kazalarına sebep oldu.

Ankara son haftaların neredeyse en soğuk gününü yaşıyor. Bu sabah saatlerinde etkili olan yoğun kar yağışı da şehrin birçok bölgesinde trafiği durma noktasına getirirken, bazı yerlerde de trafik kazalarının yaşanmasına neden oldu.

FARKLI BÖLGELERDEN KAZA HABERLERİ GELDİ

Başkentin Çankaya ilçesine bağlı İncek semtinde sabah saatlerinde yoğun bir şekilde etki gösteren kar yağışı sonrasında bazı sokakların karla dolduğu görüldü. Belediye ekiplerine haber verilmesi üzerine sokaklarda kar küreme çalışmaları başlatıldı.

Kar yağışının ardından şehrin bazı yerlerinden trafik kazası haberleri de gecikmedi. Ankara Bulvarı, Şaşmaz yönü, Hacettepe yol ayrımında sabah saatlerinde trafik kazası meydana geldi. Olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edilmesiyle birlikte kazaya müdahale edildi.

Başkentte Yenimahalle İlçesi'nde yer alan İvedik Caddesi'nde de iki aracın kaza yaptığı görüntülendi. Olay yerinde trafiğin yoğun seyrettiği bilgisine ulaşıldı.

Ankara trafiğinin en yoğun olduğu alanlardan İnönü Bulvarı'nda, Merkez yönünde de Milli Kütüphane Alt Geçidi sonrasında zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza, karşı yönde trafikte seyreden sürücüler tarafından görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri