Karadeniz Hamsi Festivali Ankara Millet Bahçesi’nde başladı!

Akat Organizasyon tarafından düzenlenen Karadeniz Hamsi Festivali, Ankara Millet Bahçesi’nde kapılarını açtı. Festivalin açılışına özel Ankaralılara 1 ton hamsi ikram edildi.

ÖZEL HABER: BÜŞRA SAĞLAM

Karadeniz Hamsi Festivali, Ankara Millet Bahçesi’nde ilgiyle başladı. Akat Organizasyon Şirketi tarafından açılışa özel olarak Ankaralılara 1 ton hamsi ikram edildi.

Festivalde, kurabiye, peynir çeşitleri, gözleme, Karadeniz yöresine ait geleneksel kıyafetler ve birçok ürün stantta yerini aldı. Ziyaretçiler, yöresel lezzetleri tadarken, kültürel mirası yakından görme fırsatını buldu. Festival, hem damak hem de göz ziyafeti sunarak katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

FESTİVALDE YÖRESEL LEZZETLER VE KÜLTÜREL MİRAS BULUŞTU

Geleneksel halk oyunlarını sergileyen Karadeniz sanatçıları, ritmik ve enerjik performanslarıyla izleyicileri coşturdu. Etkinlikte, bölgenin kültürel zenginlikleri ve dansın dinamik yapısı ön plana çıktı.

Akat Organizasyon sahibi Ali Yazar, Karadeniz Hamsi Festivali’ne ilginin yoğun olduğunu söyledi. Yazar, “Konfederasyonlar haricinde ilk kez bağımsız bir şirket üzerinden festival yapılıyor. Türkiye genelinde fuar ve festivalleri düzenleyerek Ankaralılara farklı lezzetleri tattırıyoruz. Hamsi Festivali Ankara’da eylül ayında başladı bu yılın sonuna kadar devam ettireceğiz.” dedi.

“AÇILIŞA ÖZEL HAMSİ İKRAMIMIZ VAR”

Geçtiğimiz yıl Keçiören’de yapılan Hamsi Festivali’nin güzel geçtiğini bildiren Yazar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Millet Bahçesi’nde yapılan Hamsi Festivali’ne de ilginin çok güzel olacağını düşünüyorum. Akat Organizasyon Şirketi tarafından açılışa özel olarak Ankaralılara 1 ton hamsi ikramımız olacak. Karadeniz oyunları ile birlikte eğleneceğiz. Ankaralıları Millet Bahçesine bekliyoruz.”

Karadeniz Hamsi Festivali, 27 Ekim tarihine kadar devam edecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri