Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri’nde Erzurum’dan gelen lezzet

Ankara’da düzenlenen Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri kapsamında Erzurum’dan gelen arıcı Vahit Özden, Türkiye genelinde tanınan organik bal markası “Yüzden Bal” ile ziyaretçilerin beğenisini topladı.

ÖZEL HABER: ALİ DEMİRASLAN

Dededen kalma arıcılık mesleğini sürdüren Özden, yıllardır Erzurum’da ürettiği organik balı Türkiye’nin farklı noktalarına ulaştırıyor.

"DEDE BABA MESLEĞİNİ SÜRDÜRÜYORUZ"

Etkinlikte konuşan Özden, "Uzun zamandır, dede baba mesleği olarak arıcılık yapıyoruz. Erzurum’da ürettiğimiz hakiki ve organik balımızla hemşehrilerimize hizmet veriyoruz. Markamız ‘Özden Bal’ olarak bilinir ve Türkiye genelinde de az çok tanınırız" dedi.

KATILIM MEMNUNİYET VERİCİ, AMA SICAK HAVA ZORLADI

Katılımla ilgili görüşlerini paylaşan Özden, "Etkinlik dün başladı. Katılım normal, hemşehrilerimizin ilgisi güzel ancak hava sıcaklığından dolayı biraz zorlandık. Bakalım ilerleyen günlerde neler yapacağız" diye ekledi.

"ORGANİK BALIMIZ 3 DEFA TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU"

Balının kalitesine vurgu yapan Özden, "Balımız organik ve 3 defa Türkiye birincisi oldu. İsteyenler gelip balımızı ilaç yerine bile kullanabiliyor" diyerek ürününün doğallığına dikkat çekti.

ERZURUM’DAN SELAMLAR

Etkinlik aracılığıyla memleketten selam getirdiğini belirten Vahit Özden, "Erzurum, Ardahan ve Kars’tan herkese bol bol selamlar getirdik" diyerek katılımcılara teşekkür etti.

Kars, Ardahan ve Iğdır Tanıtım Günleri, yöresel ürünlerin tanıtılması ve kültürel bağların güçlendirilmesi açısından büyük bir öneme sahip. Vahit Özden gibi üreticilerin katkısıyla, bu etkinlik halkın yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri