Kartaltepe Kent Ormanı ve Mesire Alanı yaza hazır!

Keçiören Belediyesinin gözde mekanlarından Kartaltepe Kent Ormanı ve Mesire Alanı, kapsamlı tadilat ve yenileme çalışmalarının ardından yaz sezonuna hazır hale getirildi. Yapılan bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte mesire alanı, Ankaralı ziyaretçilerini yeniden ağırlamaya başladı.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Kartaltepe Kent Ormanı ve Mesire Alanı'nın birçok noktasında yapılan yenileme çalışmaları hakkında bilgi verdi ve "Mesire alanımızın eksiklerini tamamlayarak, belli kısımlarını yeniledik. Ailelerimiz burada doğayla baş başa, diledikleri gibi vakit geçirebilecekler" dedi.

YENİLENEN TESİS MODERN YÜZÜYLE HİZMETE AÇILDI

Şehir merkezine olan yakınlığıyla dikkat çeken Kartaltepe Kent Ormanı ve Mesire Alanı, yapılan çalışmalarla modern bir görünüme kavuştu. Çalışmalar kapsamında pergolaların aydınlatması yenilendi, yıpranan yollar ve kilit taşları değiştirildi. Bordür ve kaldırımlar onarıldı, lavabo ve tuvaletler boyandı. Ayrıca, 12 yeni pergola kurularak tesisin kapasitesi artırıldı ve güvenlik kameraları çoğaltıldı. Estetik bir çevre düzenlemesi için çeşitli türde bitkiler dikildi.

AİLELER VE ÇOCUKLAR İÇİN RENKLİ DONATILAR

Kartaltepe Kent Ormanı ve Mesire Alanı, sadece piknik alanı olarak değil, aynı zamanda eğlence ve spor aktiviteleri için de geniş imkanlar sunuyor. Dağ kızağı, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, spor sahaları ve su bisikletlerinin bulunduğu gölet gibi çeşitli aktivitelerle donatılan tesis, ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir merkez haline geldi. Ayrıca, yeni kurulan pergolalar ve barbeküler, ziyaretçilere doğa ile iç içe bir piknik deneyimi sunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri