Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan müjdeyi verdi: Keçiören'de çöp sorunu tarih oluyor!

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, ilçede çöplerin toplanmasına yönelik önemli bir adım attıklarını duyurdu.

Özarslan, yaptığı açıklamada, 2024 yılında Keçiören'de çöp konteyneri eksikliğinin önemli bir sorun oluşturduğunu belirtti. Göreve geldiklerinde ilçede tek bir çöp konteynerinin bile bulunmadığını ifade eden Özarslan, bu eksikliğin hem kamu sağlığı hem de çevre koruma açısından ciddi sorunlara yol açtığını vurguladı.

Başkan Özarslan, bu sorunu çözmek için 12 bin çöp konteyneri siparişi verdiklerini ve ilk 2 bin konteynerin teslim alındığını açıkladı. Konteynerlerin, Keçiören’in yoğun caddelerinden Etlik Giresun Caddesi’ne yerleştirilmeye başlandığını belirten Özarslan, "Bugün, Keçiören’imizin çöp sorununun çözülmesi için önemli bir adım attık. Hemşehrilerimize temiz bir çevre sunmak için çalışmalara hız verdik" dedi.

Başkan Özarslan, tüm ilçeye çöp konteynerleri yerleştirileceğini, altyapı, araç ve personel gibi gereksinimlerin en iyi şekilde karşılanacağını sözlerine ekledi. Ayrıca, kentsel dönüşüm projeleri ile çevre temizliği, kent düzeni ve yaşam kalitesini artırma hedeflerine de vurgu yaptı. Özarslan, "Keçiören’i sadece Ankara'nın değil, Türkiye'nin gururu yapma hedefiyle var gücümüzle çalışıyoruz ve bu hedefe ulaşmak için kararlıyız" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri