Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'dan 'çöp konteynırı' açıklaması: "Daha temiz bir Keçiören için gece gündüz çalışacağız"

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, ilçede uzun süredir yaşanan çöp konteynırı eksikliği sorununa kalıcı bir çözüm getirdiklerini ve çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Özarslan, Keçiören'i daha temiz, düzenli ve yaşanabilir bir hale getirmek için gece gündüz çalışacaklarını da sözlerine ekledi.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, ilçede uzun süredir yaşanan çöp konteynırı eksikliği sorununa kalıcı bir çözüm getirdiklerini duyurdu. Özarslan, verdiği sözleri yerine getirdiklerini belirterek, 12.000 adet çöp konteynırının siparişini verdiklerini ve ilk 2.000 adetinin teslim alındığını açıkladı.

Başkan Özarslan, konteynırların ilçenin yoğun bölgelerinden biri olan Etlik Giresun Caddesi'ne yerleştirildiğini ve bu adımla bu alandaki çöp sorununun çözümüne başlandığını ifade etti. Yıllardır beklenen bu hizmetin kendi dönemlerinde hayata geçirilmesinden gurur duyduklarını belirten Özarslan, hedeflerinin Keçiören’in her noktasına yeterli sayıda çöp konteynırı ulaştırmak olduğunu vurguladı.

Özarslan, hemşehrilerinin destek ve sabrının kendileri için önemli olduğunu söyleyerek, çevre kirliliği ile anılan bölgelerin bu imajını tamamen ortadan kaldırmayı amaçladıklarını belirtti. Daha temiz, düzenli ve yaşanabilir bir Keçiören için gece gündüz çalışacaklarını sözlerine ekledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri