Keçiören Belediye Başkanı Özarslan: Keçiören'de daha fazla insanımızı iş sahibi yapacağız

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, yaşanan ekonomik darboğazı aşmak için istihdam merkezinin aralıksız çalıştığını belirterek, "Özel bir lojistik firması için yapılan çalışmayla 17 vatandaşımız iş sahibi oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte işverenlerimizin ve Kariyer Ofisi yetkililerimizin gayretiyle daha fazla insanımızı iş sahibi yapacağız” dedi.

Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi, iş arayan vatandaşlara istihdam kapılarını aralamaya devam ediyor. İş arayan ile işveren arasında köprü kuran Kariyer Ofisi, başvuruda bulunan 17 kişiye iş buldu.

İş arayan vatandaşlara istihdam konusunda destek olmak için kolları sıvadıklarını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, yaşanan ekonomik darboğazı aşmak için istihdam merkezinin aralıksız çalıştığını belirtti.

Özarslan, "Özel bir lojistik firması için yapılan çalışmayla 17 vatandaşımız iş sahibi oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte işverenlerimizin ve Kariyer Ofisi yetkililerimizin gayretiyle daha fazla insanımızı iş sahibi yapacağız” ifadesini kullandı.

KEÇİÖREN BELEDİYESİ WEB SİTESİ ÜZERİNDEN KAYIT OLUŞTURABİLİR

Ankara genelinde personel arayan işletmeler ile iş arayan vatandaşları kendi platformunda buluşturan Keçiören Belediyesi Kariyer Ofisi, ihtiyaçları hızlı bir şekilde karşılıyor. Birçok büyük kurum ve kuruluşla iş birliği yapılarak istihdama ciddi katkı sağlanıyor. Kariyer Ofisi’ne başvuru yaparak iş sahibi olmak isteyen vatandaşlar, Keçiören Belediyesi web sitesi üzerinden kayıt oluşturabilir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri