Keçiören Belediye Başkanı Özarslan: Keçiören'i parlayan yıldız yapacağız

Bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, "Söz verdiğimiz gibi halkımızla iç içe, şeffaf belediyecilik anlayışıyla Keçiören'imiz için çalışacağız. Hep birlikte Keçiören'i parlayan yıldız yapacağız." dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, fırsat buldukça Keçiörenlilerle buluşmaya devam ediyor.

İlçe sakinlerinin talep, öneri ve görüşlerini dinleyen Özarslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Halk gününde vatandaşlarımızla belediyemizde buluşarak dertleştik. Söz verdiğimiz gibi, hemşehrilerimizle daima iç içe olacağız. Birlikte kazandık, birlikte yönetiyoruz; birlikte başaracağız" mesajı verdi.

"KEÇİÖREN'İ PARLAYAN YILDIZ YAPACAĞIZ"

Başkan Özarslan, Keçiören'de bulunan Fatih Sultan Mehmet Parkı'nı da ziyaret etti. Vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Özarslan, vatandaşların dertlerini de dinledi.

Özarslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bugün Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda vatandaşlarımızla bir araya geldik. Söz verdiğimiz gibi halkımızla iç içe, şeffaf belediyecilik anlayışıyla Keçiören'imiz için çalışacağız. Hep birlikte Keçiören'i parlayan yıldız yapacağız." dedi.

Özarslan, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri