Keçiören Belediye Başkanı Özarslan'dan Sıla bebek paylaşımı!

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, cinsel istismara uğrayan ve darbedilen 2 yaşındaki Sıla bebeğe ilişkin, "Masum bir canın böylesine acımasız bir şekilde aramızdan koparılışı, hepimizin vicdanında büyük bir yara açmıştır. Bir daha böyle acıların yaşanmaması için tüm sorumluluk sahiplerinin el birliğiyle mücadele etmesi gerektiğine tüm kalbimizle inanıyoruz. " dedi.

Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan ve darbedilen 2 yaşındaki Sıla bebek dün hayatını kaybetti.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, Sıla bebeğin vefat haberiyle derinden yaralandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Masum bir canın böylesine acımasız bir şekilde aramızdan koparılışı, hepimizin vicdanında büyük bir yara açmıştır. Bir daha böyle acıların yaşanmaması için tüm sorumluluk sahiplerinin el birliğiyle mücadele etmesi gerektiğine tüm kalbimizle inanıyoruz. Bu bilinçle insanlık dışı muameleye maruz kalan günahsız meleğimize rahmet diliyor, onu bu muameleye maruz bırakanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz."

SILA BEBEĞE YAPILANLAR VAHŞET!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da 2 yaşındaki Sıla bebeğe yapılanların insanlık dışı olduğunu belirterek, " Vahşeti ne vicdan ne de hukuk kabul edebilir." demişti.

Başkan Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu ülkenin çocuklarını koruyamazsak neyi koruyabiliriz, neyi başarabiliriz? Gelecek nesillerimiz için son nefesimize kadar bu insanlık dışı canilerle, vicdansızlarla mücadele edeceğiz." demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri