Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok TEKNOFEST'e katılan öğrencilere ekipman desteğinde bulundu

Keçiören Belediyesi, Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST'te yer alan lise ve üniversite öğrencilerinin takımlarına ekipman desteği sağlıyor.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, belediyeye ait Teknoloji Merkezi'nde, Çankaya Üniversitesi Makine Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencilerine 'Mayın Tespitli Kanatlı Hava Aracı', Gazi Üniversitesi MST HidroMOBİL Takımına 'Verimli Otomobil' ve Kanuni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi RoboKanuni Takımına 'İnsansız Hava Aracı' projelerinin gerçekleştirilmesine katkı sağlayacak ekipmanlar hediye etti.

BAĞIMSIZ VE MİLLİ PROJELERE DESTEK VERİLİYOR

Altınok, öğrencilerle gerçekleştirdiği buluşmada yaptığı konuşmada, bağımsız ve millî projelere verdikleri destekleri vurgulayarak, gençlerin geleceğini şekillendirecek her adımda yanlarında olduklarını belirtti. Altınok, geçen mayıs ayında düzenledikleri 100 bin TL ödülRob-Okul Çizgi İzleyen Robot Yarışması ve şu anda sundukları ekipman destekleri ile genç yetenekleri ön plana çıkarma ve Millî Teknoloji hamlesine katkı sağlama amacında olduklarını ifade etti. Başkan, öğrencilere başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri