Keçiören Belediyesi huzurevi sakinlerini bostanda bir araya getirdi

Keçiören Belediyesi’ne bağlı Gönül Köşkü Huzurevi’nde kalan yaşlılar belediyeye ait bostanda hasat çalışmalarına katıldı.

Keçiören Belediyesi’ne bağlı Gönül Köşkü Huzurevi sakinleri, belediyeye ait bostanda düzenlenen sebze hasadı etkinliğinde bir araya geldi. Nisan ayında ekilen fidelerden, yaz boyunca verimli bir sezon geçirilerek yaklaşık 30 ton ürün elde edilen bostanda, son sebze hasadı huzurevi sakinlerinin katkılarıyla gerçekleşti.

Belediyenin 20 dönümlük bostan alanında yetişen domates, biber, salatalık ve patlıcanlar, huzurevi sakinleri tarafından tek tek toplandı. Doğayla iç içe geçen bu keyifli günün ardından topladıkları ürünleri huzurevi mutfağına götürerek yemeklerde kullanılmak üzere teslim ettiler.

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, hasat başlangıcından itibaren 30 ton sebze ve meyveyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirterek, “Ekonomik sıkıntı nedeniyle tarımsal ürünlere ulaşmakta zorluk çeken vatandaşlarımızın yanında olduk. Yılın son hasadını da çok kıymetli yaş almış büyüklerimiz yaptı” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri