Keçiören Belediyesi KEÇMEK Kurs Kayıtları Başladı

Keçiören Belediyesi'nin ücretsiz sunduğu Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK) için 2024-2025 dönemi kayıtları başladı.

Keçiören Belediyesi KEÇMEK kurs kayıtları başladı. Başvurular, 16-27 Eylül tarihleri arasında KEÇMEK merkezlerinde yüz yüze yapılacak. İlçedeki 12 farklı merkezde düzenlenen kurslar, alanında uzman eğitmenler tarafından birçok farklı disiplinde sunulacak. Bilişim teknolojilerinden kişisel gelişime, güzellik ve saç bakım hizmetlerinden ahşap boyamaya kadar geniş bir yelpazede hem sanatsal hem de akademik eğitimler verilecek.

KADINLAR KURSLARA BÜYÜK İLGİ GÖSTERİYOR

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği ve sosyalleşme fırsatı bulduğu KEÇMEK’ler, kursiyerlerin meslek edinmelerine katkı sağlayarak iş bulmalarına da imkan sunuyor. Katılımcılar, ilgilerini çeken sanatsal alanlarda kendilerini geliştirerek bu becerilerini ileriye taşıyabiliyorlar.

Antares, Atapark, Bademlik, Bağlum, Çaldıran, Hüseyin Nihal Atsız, Yunus Emre, Yeşiltepe, Yayla, Subayevleri, Uyanış ve Mevlana kurs merkezlerinde 60 farklı branşta verilecek olan eğitimler, ekim ayında başlayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri