Keçiören Belediyesinden gençlere tercih rehberliği

Keçiören Belediyesine bağlı Tepebaşı Kurs Merkezi, üniversite tercihi yapacak olan gençler için tercih rehberliği hizmeti sunuyor.

Keçiören Belediyesi Tepebaşı Kurs Merkezi, Yükseköğretim Kurumlarına başvuru yapacak olan gençler için ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti veriyor. Uzman eğitimciler gençlerle yüz yüze görüşerek, puanları, ilgi alanları ve yetenekleri doğrultusunda tercihlerine yön veriyor. Aynı zamanda eğitimciler, gençlere üniversiteler ve bölümleri hakkında da bilgilendirme yapıyor.

DESTEKLER ARTACAK

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, gençlere destek olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Öğrencilerimizin, üniversite tercihi yapmasına yardımcı olmak amacıyla YKS tercih danışmanlığı hizmetimizle yanlarındayız. Uzman öğretmenlerimizle birlikte gençlerimizin ilgi, yetenek ve hedeflerini göz önünde bulundurarak onlara en uygun üniversite tercihini yapmalarında yardımcı oluyoruz. Temennimiz, üniversite hayallerine bir adım daha yaklaşan gençlerimizin diledikleri üniversite ve bölüme yerleşmeleridir. Eğitime ve öğrencilerimize verdiğimiz destekler artarak devam edecek’’ dedi.

HİZMET İÇİN RANDEVU ALINACAK

YKS tercih danışma hizmetleri 2 Ağustos tarihine kadar, Yunus Emre Kültür Merkezi, Bağlum Kedem ve Keçiören Belediyesi önü olmak üzere ilçedeki 4 farklı noktada devam edecek. Keçiören Belediyesi Tepebaşı Kurs Merkezi'nde verilen ücretsiz danışmanlık hizmetleri için veliler ve öğrenciler, 0312 359 00 36, 0312 380 43 25, 0312 380 43 35 numaralı telefonları arayarak randevu alabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri