Keçiören Belediyespor Voleybol Takımı sezona galibiyetle başlangıç yaptı

Keçiören Belediyesi Sigorta Shop Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi'ndeki ilk karşılaşmasında Sarıyer Belediyesini 3-2 yenerek sezona harika bir başlangıç yaptı.

Başkent Spor Salonu'nda oynanan maç öncesinde hazırlık karşılaşmaları ve yoğun antrenmanlarla lige iyi bir giriş yapan Keçiören Belediyesi Sigorta Shop, özellikle ikinci sette sergilediği etkileyici hücum ve blok performansıyla geriden gelip eşitliği yakaladı. Maç boyunca gösterdikleri kararlı mücadele ile oyunun kontrolünü ele geçiren takım, son seti 15-13'lük skorla tamamlayarak galibiyeti elde etti.

Maçın son setinde hücum ve savunmada gösterdikleri başarılı performans ve üst üste kazandıkları sayılar, izleyicilerden büyük alkış topladı. Ligin ilk maçında galip gelerek sezona 2 puanla başlayan ev sahibi ekip, sahadan mutlu bir şekilde ayrıldı. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan da tribünde yer alarak takıma destek verdi. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan da tribünde yer alarak takıma destek verdi.

TAKIMIMIZI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Maç boyunca seyircilerle birlikte takıma destek olan Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, karşılaşmanın sonunda oyuncuları tek tek tebrik ederek, “Almış olduğumuz bu galibiyetle lige güzel bir başlangıç yaptık. Antrenör ve oyuncularımıza başarılarının devamını diliyorum. Takımımızın her zaman yanındayız ve desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri