Keçiören Çorumlular Federasyonu’ndan eğitime destek

Keçiören Çorumlular Federasyonu, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 60 öğrenciye kaynak kitap desteği sağladı. Federasyon Başkanı Dr. Okay Erözgün, gençlerin başarılarına olan inançlarını vurgulayarak, eğitime yapılan yatırımın ülkenin geleceğine yapılan en değerli yatırım olduğunu belirtti.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Keçiören Çorumlular Federasyonu, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan 60 öğrenciye kaynak kitap desteğinde bulundu. Federasyon, eğitime verdiği önemi bir kez daha göstererek, geleceğin gençlerinin sınav sürecine katkıda bulunmayı amaçladı.

“GENÇLERİMİZİN BAŞARISINA İNANIYORUZ”

Keçiören Çorumlular Federasyonu Başkanı Dr. Okay Erözgün, projeyle ilgili yaptığı açıklamada eğitime yapılan yatırımların ülkenin geleceği için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, “Keçiören Çorumlular Federasyonu olarak eğitimin gücüne ve geleceğimizi şekillendiren gençlerimizin başarılarına inanıyoruz.Bu inançla yükseköğretim kurumları sınavına hazırlanan 60 öğrencimize İşler Kitabevi katkılarıyla kaynak kitap desteğinde bulunduk.” ifadelerini kullandı.

Federasyonun bu desteğinin, gençlerin eğitim süreçlerine katkı sağlamayı ve onların hedeflerine bir adım daha yaklaşmalarını amaçladığını belirten Erözgün, şöyle devam etti: “Gençlerimizin daha iyi bir geleceğe adım atmalarını sağlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Eğitime yapılan her yatırım, ülkemizin geleceğine yapılan en değerli yatırımdır. Çorumlu gençlerimizin başarılı olacağına inancımız tam ve onları bu zorlu süreçte desteklemek bizim için büyük bir onurdur.”

“EĞİTİME DESTEĞE DEVAM”

Federasyonun eğitime verdiği destek, yalnızca bu projeyle sınırlı kalmayacak Erözgün, gençlerin eğitim süreçlerine her fırsatta katkıda bulunmaya devam edeceklerini ve yeni projelerle gençlere yönelik yardımların artarak süreceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri