Keçiören parklarında değişim başladı

Keçiören parklarında yenilenmeler başladı. Turgut Altınok'un ismi silindi, Mesut Özarslan'ın ismi geldi. Bazı parklarda bilgilendirme eksiklikleri bulunmasına rağmen çalışmalar hız kesmeden sürüyor.

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'nın Keçiören ilçesi, belediyenin değişmesiyle birlikte parklar yeniden düzenlenmeye ve yenilenmeye başladı. Turgut Altınok’un belediye başkanlığı döneminde başlatılan projeler, Mesut Özarslan’ın göreve gelmesiyle yeni bir ivme kazandı.

Turgut Altınok’un başkanlığı döneminde, Keçiören'de birçok park yapıldı ve mevcut parklar yenilendi. Bu dönemde halkın spor yapabileceği, çocukların oyun oynayabileceği ve ailelerin vakit geçirebileceği alanlar oluşturulmaya devam ederken parkların ismi de değişti. Parklara, Mesut Özarslan'ın ismi ve imzası geldi.

BAZI PARKLARDA HÂLÂ YAZILAR YOK

Değişim sürecinde bazı sorunlar da ortaya çıktı. İlçedeki bazı parklarda bilgilendirme ve yönlendirme yazıları hâlâ eksik. Bu durum, parkları kullanan vatandaşlar için zaman zaman sıkıntı yaratıyor. Özellikle çocuk oyun alanları ve spor alanları gibi kritik noktaların eksik bilgilendirme nedeniyle tam verimli kullanılamadığı gözlemleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri