Keçiören'de Hamsi Festivali'nde 1 ton hamsi dağıtılacak

Keçiören, Karadeniz Hamsi Festivali'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Başkent'te Keçiören ilçesinde gerçekleşecek festivalde Başkentlilere 1 ton hamsinin dağıtılması hedefleniyor.

Keçiören’de uzun yıllardır devam eden etkinlik, bu yıl 28 Şubat Çarşamba başlayacak ve 3 Mart Pazar’a kadar sürecek. Etkinliğin yeri ise Keçiören Kalaba Meydanı.

Festival, bölgenin eşsiz lezzeti olan hamsiyle buluşmak isteyenleri ağırlayacak. Konser organizasyonlarının yanı sıra çocuklar için sirk gösterileri de etkinlik kapsamında yer alacak.

Katılımcılara sunulacak olan 1 ton hamsi ikramı etkinliğin en dikkat çekici detaylarından biri olacak. Festival atmosferi, sadece hamsiyle sınırlı kalmayacak; aynı zamanda müzik, dans ve gösterilerle renklenecek.

Hakan Yılmaz'ın sunumuyla gerçekleşecek olan organizasyonda kemençe sanatçısı Yaşar Tepe başta olmak üzere birçok sanatçı sahne alacak. Bu isimler arasında Faik Pala, Padavana grubu, Seda Kara, Hasan Altun, Hülya Polat, Nurettin Gürdal ve Mahmut Yıldız da bulunuyor.

Bu etkinlikle birlikte Keçiören ilçesi, Karadeniz'in doğal güzelliklerini ve lezzetlerini başkent sakinlerine taşıyacak. Festival, hem midelere, hem kulaklara hem de çocuklara hitap ediyor.

Kalaba Meydanı'nda gerçekleşecek olan Karadeniz Hamsi Festivali, Başkentlileri Karadeniz lezzetleri ve Karadeniz'in muhteşem atmosferini bir araya getirecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ankara Haberleri