Keçiören'de vatandaş istiyor, belediye yapıyor

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçedeki yolların daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi amacıyla yol bakım ve onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Keçiören Belediyesi mahallelinin taleplerine öncelik vererek, onların ulaşımını kolaylaştırıyor.

Keçiören Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçedeki mahallelerde asfalt dökümü, kaldırım düzenlemeleri, merdiven yapımı ve arazi temizliği gibi çeşitli altyapı hizmetlerini sürdürüyor.

Atapark Mahallesi’nde asfalt serimi, Hisar Mahallesi’nde okul çevresinde merdiven yapımı, Aktepe Mahallesi’nde arazi temizliği ve Ufuktepe ile Subayevleri mahallelerinde kilit parke taşı döşeme gibi birçok noktada yoğun çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda, özellikle bakımsız alanlar temizlenip düzenlenerek mahalle sakinlerinin kullanımına sunuluyor. Ayrıca, okulların çevresinde kaldırım ve merdiven yapımıyla dik yokuşlar daha güvenli hale getiriliyor, yayalar için ulaşım kolaylaştırılıyor.

VATANDAŞ TALEPLERİNE CEVAP VERİLİYOR

Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, ilçede trafik ve yaya güvenliğini artırmak için yol yenileme ve onarım çalışmalarını hızla sürdürdüklerini belirtti. Özarslan, "Mahallelerimizde vatandaşlarımızın taleplerine öncelik vererek asfalt serimi, yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyoruz. Ekiplerimizle birlikte ilçemizin her noktasına hizmet götürmeye devam edeceğiz." dedi.

Bu çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklar modern bir görünüme kavuşurken, Keçiören genelinde planlı bir şekilde ilerleyen altyapı seferberliği devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ankara Haberleri